Despre noi

Written by Super User on . Posted in Uncategorised

Panda Project Media– este o echipă de oameni tineri, deschiși, pasionați de advertising și mereu pregătiți să facă față unei noi provocări.

Ne plac proiectele care ne supun la brainstorming, ne place neconvenționalul și mai ales, ne plac lucrurile bine făcute. Fiecare proiect ne face să descoperim o nouă latură a meseriei noastre. Mulțumirea clienților nostri  înseamnă pentru noi rezultatul unei campanii încheiate cu succes.

Activăm în industria publicității încă din 2011, atunci când am pornit cu un obiectiv clar stabilit: demonstrăm micilor antreprenori că o campanie de publicitate, dacă este corect manageriată poate face minuni pentru afacerile lor.

 

TETE A TETE

Întâlnirea cu cei ce ne devin clienți este foarte importantă pentru noi.  Doar o bună identificare a problemelor și o bună cunoaștere a clienților nostri vor conduce la crearea unui parteneriat benefic pentru ambele părți. 

 

STRATEGIE

 Suntem atenți la ideile clienților nostri, le conturăm împreună și venim cu propuneri finale bune, originale, cool și mai ales eficiente.

-   Ascultăm nevoile clienților noștri;

 - Identificăm problemele (lipsa clienților, scăderea încasărilor);

 - Identificăm publicul țintă;

 - Propunem campanii publicitare eficiente și originale;

 - Sărbătorim reusita noastră și succesul clienților nostri.

 

Primim adesea întrebarea care ridică cele mai mari probleme atunci când propunem distribuția de pliante: “Cum suntem siguri că pliantele nostre ajung unde trebuie și nu la gunoi”?

 

Munca de teren

Echipele noastre de distribuitori sunt foarte bine instruiți înainte de a începe munca pe teren. Agenții  sunt atent selectați, în funcție de compatibilitatea fiecăruia cu fiecare proiect în parte.

Coordonatorii realizează zonificarea conform discuției avută cu clientul și astfel, planul de bătaie este stabilit.

Munca pe teren se desfășoară  sub atenta supraveghere a coordonatorilor, superviserilor dar și a clientilor, deoarece oferim posibilitatea verficării în timp real de către clienții noștri.

Mai mult, pentru a asigura transparență totală, la finalul zilei, prezentăm clienților rapoarte detaliate, pe baza cărora pot face rapoarte suplimentare.

 

SERVICII   /   EVENIMENTE 

Gama de servicii pe care Panda Project Media o acoperă este una largă, reușind astfel să acoperim cu success toate sectoarele din domeniul publicitar. Indiferent că ne referim la campanii de drop-mail, door hanger, hand to hand, clienții nostri regăsesc în noi un bun aliat spre drumul către success.

Punem la dispoziția clienților noștri specialiști în domeniul advertising-ului, care pot veni cu propuneri interesante, proaspete și cool, astfel încât alegerea soluțiilor bune de promovare să fie cât mai ușoară.

 

CONCLUZII

Ne mândrim cu clienții pe care ii avem, dar mai ales ne mândrim cu reușitele lor, ale noastre. Timpul, experiența și clienții nostri ne-au învățat, în tot acest timp să construim parteneriate durabile, bazate pe respect, transparență și precizie. Ne respectăm clienții, suntem atenți la nevoile acestora și  formăm echipe puternice, care au un singur tel: promovarea eficientă a serviciilor lor și încheierea unei campanii de succes, cu rată de conversie mare.

 

 

 

 

 

 

Outdoor Design

Written by Super User on . Posted in Uncategorised

GRAPHIC DESIGNER - Daniel Nedelcu

 

           

 

Leaflet Designs

Written by Super User on . Posted in Uncategorised

GRAPHIC DESIGNER - Daniel Nedelcu

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Logo designs

Written by Super User on . Posted in Uncategorised

GRAPHIC DESIGNER - Daniel Nedelcu