Calculeaza costul campaniei tale de distributie pliante!
Tip distributie


Cantitate

Detalii
- Tarifele sunt exprimate in Lei si nu includ TVA
- Tarifele sunt valabile pentru flyere format maxim A4
- Cantitatea minima, facturabila este 5.000 buc
- Pentru cantitati mai mari de 100.000 buc sau proiecte personalizate va rugam sa folositi formularul de contact
100% Rata de livrabilitate
- Verificare continua si in timp real efectuata de supervisori
- Verificare aleatorie efectuata de supervisori neatribuiti campaniei
- Verificare echipa mixta, formata dintr-un reprezentant Panda Project si o persoana delegata de beneficiar
- Intocmire si prezentare raport zilnic de activitate

Ce inseamna Direct Marketing?

Direct marketing este forma de publicitate care implica, asa cum este si numele, contactul direct cu potentialii clienti si de cele mai multe ori furnizarea de materiale promotionale (Ex. distributie pliante), cu scopul de a transmite anumite informatii despre un serviciu sau produs.

Canalele de Direct marketing sunt de obicei cea mai buna alegere pentru companiile care doresc sa promoveze un produs sau un serviciu recent lansat piata, fie companiilor cu bugete de de marketing limitate. In concluzie, in raport cu alte medii de propagare a mesajului publicitar, Direct marketing-ul, in special, serviciile de distributie de pliante sunt o alternativa ieftina.

 

Tipuri de distributie

In functie de produsul sau serviciul ce se doreste a fi promovat, va punem la dispozitie mai multe instrumente de marketing, fiecare cu particularitatile si avantajele diferite.

Distributie pliante - Drop Mail Drop Mail - Distributie pliante in casute postale

Distributia de pliante in casutele postale este unul din cele mai populare canale de livrare a mesajului publicitar. 

Avantaje:

  • Targetare pe zone - Geo Targetare.
  • Costuri reduse- o campanie de distributie pliante in casute postale poate fi implementata si cu bugete reduse, incepand chiar si de la doar 500€.
  • Audienta crescuta - oamenii isi verifica in media de 3 ori pe saptamana casuta postala, ceea ce asigura contactul potentialilor clienti cu materialul publicitar.
  • Control - rata de livrabilitate a unei campanie de distributie pliante in sistem Drop Mail este usor de verificat, pe baza rapoartelor zilnice de activitate, ce includ adresa exacta a fiecarui imobil in care se efectueaza distributia materialelor.
  • Cea mai ieftina metoda de advertising prin care puteti ajunge la publicul tinta din proximitate - zonificarea (stabilirea zonelor in care se implementeaza campania) se face pe baza planului de marketing, conform cu scopul si asteptarile fiecarei campanii (ex. daca se direste o campanie de fidelizare se alegie imediata proximitate a afacerii dumneavoastra sau daca se doreste largirea portofolilui de clienti, pliantele vor fi distribuite in zone din care numarul de clienti este mic, in care afacerea este mai putin cunoscuta).
  • Cele mai multe decizii se iau acasa - mesajul dumneavoastra este livrat in mediul cel mai intim al consumatorului, "acasa", locul in care suntem cu familia, prietenii, locul in care se iau deciziile cu privire la cumparaturi. 

Distributie pliante - Door Hanger Door Hanger - Distributie pliante si plasarea acestora pe manerul usilor de apartament

Varianta Premium a serviciului de distributie pliante Drop Mail. 

Avantaje:

  • Targetare pe zone - Geo Targetare.
  • Audienta crescuta garantata - materialele ajung in casa potentialilor clienti.
  • Control - rata de livrabilitate a unei campanie de distributie pliante in sistem Door Hanger este usor de verificat, pe baza rapoartelor zilnice de activitate, ce includ adresa exacta a fiecarui imobil in care se efectueaza distributia materialelor.
  • Cea mai eficienta metoda de advertising prin care puteti ajunge la publicul tinta din proximitate - zonificarea (stabilirea zonelor in care se implementeaza campania) se face pe baza planului de marketing, conform cu scopul si asteptarile fiecarei campanii (ex. daca se direste o campanie de fidelizare se alegie imediata proximitate a afacerii dumneavoastra sau daca se doreste largirea portofolilui de clienti, pliantele vor fi distribuite in zone din care numarul de clienti este mic, in care afacerea este mai putin cunoscuta).
  • Audienta multiplicata - materielele ajung in casa potentialilor clienti, unde intra in contact si ce restul membrilor familiei.

Distributie pliante - Hand tot hand Hand to Hand - Distributie pliante stradal sau in interior

Distributia de pliante Hand to Hand este un instrument puternic si foarte customizabil.

Avantaje:

  • Targetare pe zone - Geo Targetare.
  • Segmentare public tinta - in functie de sex si/sau varsta, soferi si/sau pietoni.
  • Costuri reduse - o campanie de distributie pliante Hand to Hand poate fi implementata si cu bugete reduse, incepand chiar si de la doar 500€.
  • Contact direct - distributia de pliante Hand to Hand este cea mai pura forma de direct marketing. Promoterii intra in contact direct cu potentialii clienti.

Distributie pliante - Window Drop Window Drop - Distributie pliante si plasarea acestora in parbrizul autoturismelor parcate.

Distributia de pliante Window Drop este optiunea perfecta pentru promovarea produselor sau serviciilor legate de autoturisme.

Avantaje:

  • Targetare pe zone - Geo Targetare.
  • Costuri reduse - o campanie de distributie pliante Window Drop poate fi implementata si cu bugete reduse, incepand chiar si de la doar 400€.